✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

#15302 oval cork keratin

30,53

Duljina: 245 mm.
Širina: 70 mm.
duljina čekinja: 24 mm.

Ovalna četka sa jastučićem i s držačem od pluta i 100% prirodnim veprovim dlakama. Preporuča se za suho četkanje kratke do srednje duge kose, najbolja je čekinja koja održava kosu vrlo prirodnom, svilenkastom i zdravom, bez oštećenja strukture kose i vlasišta.

Kategorije: ,

Opis

Prije šamponiranja kose koristite ovalnu četku za raščešljavanje, otpeljate i dobro počešljajte kosu. Zatim odredite pravi šampon za svaku boju kose, tj. za fino normalno ili naravno, masnu, suhu ili tretiranu bojom. Regenerator nije obvezan. To se Vam može činiti čudno, ali regenerator može otežati kosu. Važno je ne pretjerati kod završne njege kose, pokušajte upotrijebiti samo na vrhovima kose za voluminozne frizure. Isperite kosu, raščešljajte i razdijelite kosu u sekcije.

Prirodne čekinje pomognu kod zatvaranja kutikule kose pomoću prirodne dlake i prirodnog resursa sebuma. Svaka dlačica ima svoju žlijezdu i u toj žlijezdi je sebum – prirodno ulje. Raščešljavanje kose sa četkom od prirodne dlake daje kosi sjaj i zdravi izgled. Prirodne dlake također masiraju vlasište stimulirajući i donosi kisik i protok krvi do korijena. Nema lomljenja vlasi, jer se čekinje jednostavno oslobađaju sa četke.

Volite svoju četku, volite svoju kosu!