✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

Ibiza Hair metalna serija

IBIZA HAIR METALNA SERIJA
DOSTUPNE SADA!!
Limitirano izdanje premium luksuznih styling četka, izrađene u Italiji.
Premium luksuzne četke izrađene u Italiji i ručno polirane. Modeli metalne serija se razlikuju u dovršetku poliranja, Silver (SL7) i Burnished Metal (BM7).
Kolekcija četaka ima veliki ovalni pneumatski jastučić, dizajn koji prati konturu glave, te je idealna za raščešljavanje i styling kose. Veliki pneumatski jastučić također štiti kosu od oštećenja prilikom češljanja. Koriste se 100% prirodne dlake u kombinaciji sa bijelim najlonskim čekinjama. Metalna serija zaslužna je za rasčešljavanje kose bez bolova, sjajnu kosu i stimulaciju vlasišta.
Metalna serija četaka je za styling kose i optimalna za zdravlje kose i vlasište. Najlonske čekinje stimuliraju vlasište i prirodne dlake daju vašoj kosi prirodan sjaj. Početi raščešljavati kosu od tjemena prema vrhovima kose, produžuje fen frizure.
Možete koristiti SL7 sa sušilom za kosu, ali održati razmak od četke, da ne bi došlo do oštećenja kose i čekinja četke. Koristite srednju toplinu na sušilu i uvijek mičite četku i sušilu zajedno. Razmak između četke i sušila treba bit min. 2,5 cm, kad završite sušiti kosu stavite sušilo na hladan način.
Nova metalna serija također dolazi u luksuznom pakiranju, specijalna kolekcija crne ambalaže. Ručno polirani metal. Izrađeno u Italiji.

Prikazuje se svih 2 rezultata