✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

Dostava i povrat

Dostava:

Uobičajeni rok isporuke je od 3-5 dana. U većini slučajeva kupci artikle prime u roku od 2 dana.

Svi artikli koje možete naručiti u online trgovini Ibiza Hair su u većini slučajeva na zalihi i zbog toga otposlani vrlo brzo. Sve narudžbe zaprimljene do 12.00 sati bit će obrađene i dostavljene prvi sljedeći radni dan. Ako se dogodi da naručeni artikl nije na zalihi, ćemo vas o tome obavijestiti putem e-mail adrese koju ste naveli prilikom narudžbe. U pojedinačnim slučajevima kupcu može kasniti isporuka zbog logističko-distribucijske organizacije kurirske službe na što prodavatelj ne može utjecati. Za kupce koji se nalaze na otocima primjenjivat će se raspored o dostavi paketa na otoke.

Isporuke  sa GLS – General Logistics Systems Croatia d.o.o. , koji osiguravaju brzu u pouzdanu dostavu paketa.

Trošak poštarine unutar Hrvatske po paketu sa GLS dostavnom službom iznosi 4,00 € (iznos EUR). Za pakete poslane sa GLS-om iznos ispod 100 € sa PDV-om obračunat će se trošak dostave sukladno važećem cjeniku pošte na dan isporuke. Za narudžbe od € 100 sa PDV-om – besplatna poštarina. Prodavatelj zadržava pravo izmjene minimalne vrijednosti narudžbe za besplatnu isporuku bez da prethodno obavijesti kupca.

BOX NOW – TOČKE ZA PREUZIMANJE

 • Svoju narudžbu možete preuzeti u više od 400 BOX NOW paketomata po cijeloj Hrvatskoj.
 • Najbliži paketomat možete pronaći na ovoj poveznici.
 • U Košarici odaberite osobno preuzimanje i odaberite lokaciju na kojoj želite preuzeti paket.

VELIČINA PAKETA

 • Dostavu u BOX NOW paketomate omogućujemo za sljedeće dimenzije paketa:
 • MALI PAKET (V: 8 cm, Š: 45 cm, D: 60 cm),
 • SREDNJI PAKET (V: 17 cm, Š: 45 cm, D: 60 cm),
 • VELIKI PAKET (V: 36 cm, Š: 45 cm, D: 60 cm).
 • Najveća dozvoljena težina: 20 kg.

NAČINI PLAĆANJA

 • Prilikom plaćanja narudžbe možete odabrati jedan od načina plaćanja navedenih na ovoj poveznici.
 • Narudžbu koju ćete preuzeti u odabranom BOX NOW paketomatu, a koja još nije plaćena, možete platiti prije preuzimanja po ovim uputama. BOX NOW omogućuje plaćanje narudžbe i Apple Pay ili Google pay računom. Fizičko plaćanje karticom ili gotovinom na BOX NOW paketomatu NIJE MOGUĆE.
 • Narudžbe skuplje od 400 € NIJE moguće dostaviti u BOX NOW paketomat.

ROKOVI ISPORUKE

 • Dostava u BOX NOW paketomate se vrši od ponedjeljka do petka. Preuzimanje paketa u BOX NOW paketomatu je moguće u bilo koje vrijeme: pošiljku možete preuzeti svaki dan u tjednu u bilo koje sate (24/7).
 • Točan datum dostave će vam biti prikazan u košarici nakon što izaberete Način plaćanja.
 • Nakon što izvršite svoju narudžbu, promjena načina dostave ili preuzimanja narudžbe NIJE više moguća.

POVRATI I REKLAMACIJE

 • Trudimo se pružiti vam najbolje artikle poznatih proizvođača, ali razumijemo da ponekad postoje situacije kada trebate vratiti artikl ili zatražiti jamstvo.
 • Reklamacije i vraćanje artikla:
 • Svaku reklamaciju pokušati ćemo riješiti u korist kupca u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.
 • Kupac ima pravo u roku od 14 dana od kupovine prodavatelju javiti da odustaje od ugovora bez da navede razlog za svoju odluku. Kupac u roku od 14 dana od takove izjave dužan kupljene artikle u nepromijenjenoj količini i obliku dostaviti prodavatelju Great Lengths zajednički obrt, Trg Lože 2, 52474 Brtonigla Smatra se da je kupac artikle vratio pravovremeno ako ih pošalje u roku od 14 dana od primitka izjave o odustajanju od ugovora. Povratne pošiljke s otkupninom putem pouzeća ne preuzimamo.
 • Jedini trošak koji tereti kupca je trošak dostave i povrata kupljenih artikala.
 • Uz pošiljku kupac obavezno mora priložiti kopiju računa kao i broj svog transakcijskog računa (sa svim neophodnim podacima) na koji ćemo mu vratiti plaćeni iznos umanjen za iznos poštarine € 4 (iznos u EUR). Uplatu ćemo izvršiti čim će biti moguće, ali najkasnije u roku od 15 dana nakon prijema izjave o odustajanju od ugovora.

DOSTAVA PAKETA

 • Dostava u BOX NOW paketomate se vrši od ponedjeljka do petka. Narudžbe naručene do petka u 15:00 sati će biti isporučene u Paketomate u ponedjeljak.
 • Točan datum dostave će vam biti prikazan u košarici nakon što izaberete Način plaćanja.
 • Ukoliko je odabrani BOX NOW paketomat pun, kupac će SMS-om dobiti obavijest da je Paketomat pun i da će paket biti dostavljen na Paketomat koji je najbliži prvotno odabranom. Sljedeća SMS poruka će biti o tome da je paket isporučen i informaciji o lokaciji Paketomata na koji se paket dostavlja.

OSOBNO PREUZIMANJE

 • Paket možete preuzeti na sljedeći način:
 • Ako ste već plaćali narudžbu u www.ibizahair.hr internet trgovini, u BOX NOW paketomat unesite 6-znamenkasti PIN koji vam je BOX NOW poslao u tekstualnoj poruci.
 • Upisivanjem 6-znamenkastog pina na tipkovnicu ormarića otvorit će se vrata kako biste mogli preuzeti svoju pošiljku.
 • Ako još niste plaćali narudžbu, slijedite ove upute.
 • Preuzimanje paketa u BOX NOW paketomatu je moguće u bilo koje vrijeme: pošiljku možete preuzeti svaki dan u tjednu u bilo koje sate (24/7).
 • Svoju pošiljku možete preuzeti unutar prvih 48 sati nakon dostave. Ovo razdoblje možete produžiti na stranici “Prati svoju pošiljku” na web stranici.
 • Kupac prima dva podsjetnika na e-mail i SMS za preuzimanje pošiljke. Ako u roku od 46 sati paket nije preuzet, sustav će automatski produžiti vrijeme preuzimanja za još 48 sati. Prije isteka 96 sati od dostave šalje se posljednji e-mail i sms kupcu. Ako paket nije preuzet u danom vremenu, na kupčev e-mail se šalje obavijest da se pošijlka vraća nazad u skladište.

Odustajanje od narudžbe i ne-preuzimanje pošiljke:

Kupac može svoju narudžbu opozvati u roku od 2 sata nakon predaje narudžbe. U slučaju pravovremenog opoziva za kupca ne nastupaju nikakvi troškovi. Narudžbu opozovete putem E-maila na greatlengths.hr@gmail.com. Kupac može narudžbu opozvati i kasnije, ali samo u slučaju ako ga E-mailom obavijestimo, da naručenog artikla privremeno nemamo na zalihi.

Reklamacije i vraćanje artikla:

Svaku reklamaciju pokušati ćemo riješiti u korist kupca u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac ima pravo u roku od 14 dana od kupovine prodavatelju javiti da odustaje od ugovora bez da navede razlog za svoju odluku. Kupac u roku od 14 dana od takove izjave dužan kupljene artikle u nepromijenjenoj količini i obliku dostaviti prodavatelju Great Lengths zajednički obrt, Trg Lože 2, 52474 Brtonigla Smatra se da je kupac artikle vratio pravovremeno ako ih pošalje u roku od 14 dana od primitka izjave o odustajanju od ugovora. Povratne pošiljke s otkupninom putem pouzeća ne preuzimamo.

Jedini trošak koji tereti kupca je trošak dostave i povrata kupljenih artikala.

Uz pošiljku kupac obavezno mora priložiti kopiju računa kao i broj svog transakcijskog računa (sa svim neophodnim podacima) na koji ćemo mu vratiti plaćeni iznos umanjen za iznos poštarine € 4 (iznos u EUR). Uplatu ćemo izvršiti čim će biti moguće, ali najkasnije u roku od 15 dana nakon prijema izjave o odustajanju od ugovora.

Slike/fotografije artikala koje su objavljene na web stranici online trgovine Ibiza Hair su zbog specifičnosti online trgovine digitalno obrađene, pa ne isključujemo mogućnost odstupanja nijanse boje isporučenog artikla. Do odstupanja nijanse boje može doći i zbog različite namještenosti postavki ekrana i korištenja različitih naprava za dostup do online trgovine. Svaka naprava (računalo, mobilni tel., tablet PC, itd.) prikazuje boje i nijanse s određenim odstupanjem od stvarnog izgleda.