✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

Divna kosa počinje sa divnim alatima za oblikovanje kose

Ibiza Hair piše povijest u industriji ljepote od ranih 1950-ih. Tada je Max Johles, otac osnivača Ibiza Hair Aaron Johles počeo je prodavati četke i kozmetičke potrepštine sa prtljažnika svog automobila.

Frizerski saloni su cijenili Maxa i njegovu liniju potpuno prirodnih proizvoda za njegu kose. Kada je Aaron nakon očeve smrti preuzeo posao, nastavio je tradiciju pružanja najkvalitetnijih alata za oblikovanje kose – i nastavio je sa novim inovacijama temeljenim na stvarnim istraživanjima.  

„Putovao sam po svim frizerskim sajmovima u Italiji, Španjolskoj, Engleskoj, Australiji, Japanu i Hong Kongu, tražeći sljedeću veliku stvar“, kaže Johles.“ Tada sam jednog dana shvatio, da više ne moram tražiti. Već sam sve to imao sa Ibiza hair četkama. Samo sam trebao obavijestiti svijet.“

Njihova kombinacija prirodnih veprovih dlaka,najlonskih čekinja i neusporedivih podatnih ergonomskih ručka od plute čine Ibiza hair četke za kosu jedinstvenim, te su  omiljen izbor vrhunskih salona, uključujući Chris Mcmillan salon u Beverly Hills, Meche salon Beverly Hills i Andy Lecompte salon u Hollywood-u…

Kao licenciran frizer, Aaron iz prve ruke prepozna važnost četke za kosu koju možeš primiti ali opet ne klizne. Dok je surađivao s vrhunskim frizerima i poznatim salonima poput Cush u Beverly Hills i McMillan Canale u Malibu, Aaron je naučio da sjajni alati za oblikovanje, kosu čine divnom.

Iz tog razloga Ibiza hair četke izrađene su od najkvalitetnijih materijala – ekološke, fleksibilne i otporne plute sa mediterana plus tajna mješavina prirodnih veprovih dlaka i ugljičnih najlonskih čekinja iz Španjolske otpornih na toplinu, koje su neusporedive. Nema kidanja, nema lomljenja vlasi. Potpuna kontrola nad ručkom „GripSlip technology“ Vam olakšava, da klijenticama ponudite glatku, sjajnu kosu koja izgleda baš kako treba.

Svi Ibiza Hair alati za oblikovanje kose su vrhunski u svojoj klasi. Aaron i njegova supruga Elena, vrhunski frizeri koji su surađivali sa drugim vrhunskim frizerima, uključujući Jerricho Mora, Terah Tidy, Michael Polsinelli i Amy Edwards, vrše istraživanja i razvoj. Na taj način osiguravaju da su svi Ibiza Hair proizvodi, od češljeva do škara, sušila za kosu, pegla za kosu, profesionalni alati za kosu na koje ste ponosni, da ih imate u salonu.