✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja:

Uvjeti poslovanja online trgovine su sukladno  Zakonu o zaštiti potrošača NN 41/14.

On-line trgovinu upravlja Great Lengths zajednički obrt, Trg Lože 2, 52474 Brtonigla , broj telefona 052/735 263, OIB HR79927773073.

Prijava:

Prilikom naručivanja artikala u online trgovini Ibiza Hair nije se potrebno registrirati (prijaviti). Za kupovinu je dovoljno adresa platitelja odnosno adresa za dostavu, broj telefona i E-mail adresa. Uspješno poslanom narudžbom – na web stranici on-line trgovine Ibiza Hair.

Naručivanje:

Sve narudžbe vrše se putem on-line trgovine na https://www.ibizahair.hr/ koja je dostupna 24 sata na dan i 7 dana u tjednu. Možete birati između svih prikazanih artikala. Za ev. detaljnije informacije o pojedinom artiklu kontaktirajte nas putem elektronske pošte. Cijene važe do trenutka objave novog cjenika na web stranici. Sve cijene artikala u online trgovini Ibiza Hair su u EUR uključenim PDV-om od 25%. Isporuku vrši GLS dostavna služba – General Logistics Systems Croatia d.o.o. po cjeniku objavljenom na web stranici. 

Kupoprodajni ugovor između ponuđača i kupca je sklopljen kada kupac na Internet stranici preda narudžbu. Od tog trenutka su sve cijene i drugi uvjeti obavezujući kako za ponuđača tako i za kupca. Ugovor će biti pohranjen u našem poduzeću, a pristup do njega je moguć putem pošte ili E-mail-om .

Status narudžbe:

Status vaše narudžbe primit ćete putem E-mail-a. O svakom ev. odstupanju od vaše narudžbe biti ćete obaviješteni na E- mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Isto tako ćemo vas E-mail-om obavijestiti ako koji od naručenih artikala trenutno ne možemo isporučiti, zbog toga je važno da redovito pratite primljene e-mail-ove.

Dostava:

Uobičajeni rok isporuke je od 3-5 dana. Svi artikli koje možete naručiti u online trgovini Ibiza Hair su u većini slučajeva na zalihi i zbog toga otposlani vrlo brzo. Ako se dogodi da naručeni artikl nije na zalihi,  ćemo vas o tome obavijestiti putem e-mail adrese koju ste naveli prilikom narudžbe.  Isporuke  sa GLS – General Logistics Systems Croatia d.o.o.i Hrvatskom Poštom d.d. , koji osiguravaju brzu u pouzdanu dostavu paketa. U većini slučajeva kupci artikle prime u roku od 2 dana.

Trošak poštarine unutar Hrvatske po paketu iznosu € 4 (iznos u EUR).

Dostavni rok:

Uobičajeni rok isporuke je od 3-5 dana. Svi artikli koje možete naručiti u online trgovini Ibiza Hair su u većini slučajeva na zalihi i zbog toga otposlani vrlo brzo. Ako se dogodi da naručeni artikl nije na zalihi, o tome ćemo vas obavijestiti na E-mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Za isporuke sudjelujemo sa GLS – General Logistics Systems Croatia d.o.o.i, koji osiguravaju brzu u pouzdanu dostavu paketa. U većini slučajeva kupci artikle prime u roku od 2 dana.

Načini plaćanja:  

Postoje dva načina plaćanja. Po predračunu, gdje novac doznačite na naš račun putem uplatnice ili elektronskog bankarstva i plaćanje putem pouzeća, gdje iznos platite dostavljaču kada vam dostavi paket. Trošak poštarine iznosi € 4 (iznos u EUR).

Zamjena artikla:

Ako kupac, nakon što primi naručeni artikl, ustanovi da mu iz bilo kojeg razloga (boja, materijal) ne odgovara, može ga zamijeniti. O željenoj zamjeni nas mora obavijestiti na ibizahair.hr@gmail.com . Nakon što se dogovorimo s kojim artiklom ga želi zamijeniti, već isporučen artikl nam pošalje natrag, a mi mu isporučimo drugog u skladu s dogovorom. Jedini trošak koji tereti kupca je tom slučaju trošak vraćanja artikla. 

Odustajanje od narudžbe i ne-preuzimanje pošiljke:

Kupac može svoju narudžbu opozvati u roku od 2 sata nakon predaje narudžbe. U slučaju pravovremenog opoziva za kupca ne nastupaju nikakvi troškovi. Narudžbu opozovete putem E-maila na ibizahair.hr@gmail.com. Kupac može narudžbu opozvati i kasnije, ali samo u slučaju ako ga E-mailom obavijestimo, da naručenog artikla privremeno nemamo na zalihi.

Reklamacije i vraćanje artikla:

Svaku reklamaciju pokušati ćemo riješiti u korist kupca u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac ima pravo u roku od 15 dana od kupovine prodavatelju javiti da odustaje od ugovora bez da navede razlog za svoju odluku. U roku od 30 dana od izjave dužan je kupljene artikle u nepromijenjenoj količini i obliku dostaviti  prodavatelju Great Lengths obrt, Trg Lože 2, 52474 Brtonigla. Jedini trošak koji tereti kupca je trošak povrata kupljenih artikala.

Povratne pošiljke s otkupninom putem pouzeća ne preuzimamo

Uz pošiljku kupac obavezno mora priložiti kopiju računa kao i broj svog transakcijskog računa (sa svim neophodnim podatcima) na koji ćemo mu vratiti plaćeni iznos umanjen za poštarinu u iznosu od €4. Uplatu ćemo izvršiti čim će biti moguće, ali najkasnije u roku od 15 dana nakon prijema izjave o odustajanju od ugovora.

Slike/fotografije artikala koje su objavljene na web stranici online trgovine Ibiza Hair su zbog specifičnosti online trgovine digitalno obrađene, pa ne isključujemo mogućnost odstupanja nijanse boje isporučenog artikla. Do odstupanja nijanse boje može doći i zbog različite namještenosti postavki ekrana i korištenja različitih naprava za dostup do online trgovine. Svaka naprava (računalo, mobilni tel., tablet PC, itd.) prikazuje boje i nijanse s određenim odstupanjem od stvarnog izgleda.

Izjava o zaštiti osobnih podataka:

Ponuđač se obavezuje na trajnu zaštitu svih osobnih podataka korisnika. Podatke korisnika će ponuđač koristiti isključivo za realizaciju primljene narudžbe, slanje informativnih materijala, ponuda i ostalu potrebnu komunikaciju. Podaci korisnika ni u kom slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama.

Kakve podatke skupljamo? 

Great Lengths obrt. za potrebe poslovanja skuplja sljedeće osobne podatke: ime i prezime, adresu i mjesto prebivališta, adresu elektronske pošte, kontakt telefonski broj, lozinku u šifriranom obliku te ostale podatke koje korisnik unese u obrasce na web mjestu shop.greatlengths.hr . Ibiza Hair ne odgovara za točnost podataka koje korisnik unese. Osobni podaci (ime, prezime, adresa, e-mail i narudžbe) se prikupljaju u svrhu sklapanja i ispunjenja ugovora o kupoprodaji. Vaše osobne podatke obrađujemo temeljem ugovornog odnosa, jer je navedeno nužno za izvršavanje ugovora ili kako bi se poduzele radnje za zahtjev kupca odnosno fizičke osobe (pojedinca) prije sklapanje ugovora. Osobni podaci su spremljeni u web shopu, te do njih imaju samo zaposleni pristup.

OBRT:

“GREAT LENGTHS” POSREDOVANJE I USLUGE ZAJEDNIČKI OBRT je upisan u obrtni registar Republike Hrvatske MINPO, ispostava Umag dana 26.05.2005 (br. reg. uloška 1407), pod matičnim brojem 91287855. ID za PDV je HR79927773073. Obrt je PDV obveznik.  

Žalbe, reklamacije i informacije:

U slučaju žalbi, reklamacija ili informacija u vezi naših usluga možete nas kontaktirati putem elektronske pošte na adresu ibizahair.hr@gmail.com ili poštom na adresu: Great Lengths zajednički obrt, Trg Lože 2, 52474 Brtonigla.