Pitanja i odgovori

Kako čistiti četke?

Uklonite svu kosu iz četke sa širokim češljem ili štapićem. Napunite sudoper pun tople ili mlake vode i koristite prirodan šampon. Potpuno uronite četku ili četke u vodu za 2-3 minute, isperite sa čistom vodom, obrišite sa ručnikom i ostavite da se prirodne osuše na zraku. Kad se osuše, pohranite ih i čuvajte u čistom spremniku. Pluto bolje funkcionira kad je čisto, tako da ne brinite ako umočite četku u vodu na nekoliko minuta.   

Koliko često je potrebno promijeniti četke u salonu?

Svaka četka ima životni ciklus. Ovisno o tome koliko često ju koristite, četke treba mijenjati svakih 6 mjeseci do godina dana. Pomislite na četke za kosu kao na četkice za zube. Nikada ne koristite četku za kosu na nekome, koju ste koristili prethodno na nekom drugom, samo koristite čiste četke za svaku klijenticu.

Šta znači ojačane prirodne dlake?

Nisu sve četke izrađene jednako kao ni čekinje. Ibiza Hair miješa 65% prirodne dlake sa jedinstvenim ugljičnim najlonskim čekinjama, koje su otporne na toplinu. Taj najlon je izrađen u Španjolskoj i ima okrugli vrh „micro ball tip“, koji je siguran za vlasište i sprječava da se četka zaglavi u kosi. Jedinstvena kombinacija čekinja stvara napetost i kliže kroz kosu za prirodne valove, kovrče, volumen ili glatku kosu. Prirodne čekinje distribuiraju vlastita ulja na kosi za prirodan sjaj.   

Odakle dolazi naše pluto?

Pluto korišteno na Ibiza hair četkama dolazi sa mediteranske regije Španjolske španjolske regije, gdje klima omogućuje mekšu plutu od plute koja dolazi iz Azije. Stablo plute je ekološki prihvatljivo drvo, jer se pluto obrije sa drva te prirodno obnovi.

Mogu direktno držati fen za kosu na četku?

Preporučujemo da sušilo za kosu držite 2,5 cm od četke i da ne dodirujete četku. Volite svoju četku, volite svoju kosu! Slijedite četku sa sušilom za kosu držeći razmak od ca. 2,5 cm od četke.

Za profesionalne frizerske salone

Dali imate VP cijene za frizerske salone?

Da. Prvo se trebate registrirati, te postati profesionalni korisnik. Min. narudžba za frizerske salone je 5 četaka.

Kako se registrirati kao profesionalni frizerski salon?

Molim slijedite sljedeće upute.

  1. Registrirajte se https://www.ibizahair.hr/moj-racun/ Kliknite na link i ispunite obrazac.
  2. Ispunite obrazac sa svojim podacima frizerskog salona https://www.ibizahair.hr/frizerski-saloni-registracija-salona/
  3. Možete i jednostavno napisati e-mail sa Vašim podacima frizerskog salona: OIB, naziv, adresa, kontakt telefon na ibizahair.hr@gmail.com

Ponude za frizerske salone šaljemo putem e-mail. Plaćanje je moguće avansno na tekući račun ili prilikom preuzimanja dostavnoj službi.

Ako imate bilo kakva pitanja, pošaljite e-mail na ibizhair.hr@gmail.com ili nazovite 00385 99 2563 065.