✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

#22729 E.Cork Blonde / Medium

30,92

  • promjer: 55 mm.
  • drveni dio: 19 mm.
  • redovi čekinja: 12.
  • dužina čekinja: 18 mm.

Nova ekstra velika ručka od pluta u 2 boje pluta za bolju kontrolu i udobnost.

Za valove i kovrče, idealno za bočne dijelove kose koji uokviruju lice, za onaj beachy look.

 

 

Kategorije: ,

Opis

Četke e.Cork izrađene su poluručno od tvrdog drva iz neugroženih šuma koje su tretirane prirodnim proizvodima kako bi dobile smeđu boju “mahagonija”. Čekinje koje se koriste su 100% veprove / prvi rez, ojačane ugljično-najlonskim vlaknima, otporne na toplinu, štite kosu i vlasište.

Upotreba četaka za feniranje kose:

  1. Prije šamponiranja kose koristite četku za raščešljavanje, otpeljate i dobro počešljajte kosu. Zatim odredite pravi šampon za svaku boju kose, tj. za fino normalno ili naravno, masnu, suhu ili tretiranu bojom. Regenerator nije obvezan. To se Vam može činiti čudno, ali regenerator može otežati kosu. Važno je ne pretjerati kod završne njege kose, pokušajte upotrijebiti samo na vrhovima kose za voluminozne frizure. Isperite kosu, raščešljajte i razdijelite kosu u sekcije.
  2. Budite sigurni da prvo osušite kosu od korijena prije nego što počnete sa sredinom i vrhovima. Jednom kada ste kosu osušili od korijena, započnite sa feniranjem ostatka kose, od sredine prema vrhovima. Osjetite kosu sa rukom i uvjerite se, da je kosa osušena, ali ne pretjerujte sa feniranjem, jer to će dodatno isušiti kosu i voditi do oštećenja četke.

VAŽNO

Nemojte zahvatiti više kose nego što stane na četku. Uvijek držite sušilo za kosu sa razmakom od  od 2 cm do 3 cm od kose i četke… moglo bi oštetiti oboje.

Četka sa prirodnim čekinjama ne funkcionira kao termička četka!

Sušilo za kosu uvijek mora bit dovoljno odmaknuto od četke i vrući zrak uvijek rasporedite po cijeloj dužini kose…nikad samo u sredinu četke.

Možda će vam se također svidjeti…