✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

#21029 Cork Special

40,35

  • Ukupni promjer: 95 mm.
    Drveno tijelo: 44 mm.
    Redovi čekinja: 16.
    Duljina dlake: 26 mm.

Za vrlo meke opuštene kovrče, ekstra veliki volumen, velike dijelove. Idealno za vrlo dugu kosu i stražnje dijelove. Iznenađujuće nevjerojatno za bobove za stvaranje mekog prirodnog volumena.

Opis

“Regincós” CORK serija “posebnih stilova”  za najbolju profesionalnu upotrebu na bilo kojoj duljini duge kose.

“Cork Grip System” koji je razvio “Regincós” 1987. nudi najbolju potpunu kontrolu. Neklizajući grip jedna je od najrelevantnijih inovacija na svjetskom tržištu četaka.

Pluto je prirodna sirovina, mekana i ugodna na dodir, ne klize iz ruke, bez statičkog elektriciteta, izolator i vrlo otporan na kemikalije.

Pluteni kistovi su poluručno izrađeni od tvrdog drva iz neugroženih šuma tretiranih prirodnim proizvodima kako bi dobili smeđu boju “mahagonija”. Čekinje koje se koriste su 100% čiste veprove / prvi rez, ojačane ugljično-najlonskim vlaknima, otporne na toplinu, štite kosu i vlasište.

Upotreba četaka za feniranje kose:

Cork special promjer 95 mm

  1. Prije šamponiranja kose koristite četku za raščešljavanje, otpeljate i dobro počešljajte kosu. Zatim odredite pravi šampon za svaku boju kose, tj. za fino normalno ili naravno, masnu, suhu ili tretiranu bojom. Regenerator nije obvezan. To se Vam može činiti čudno, ali regenerator može otežati kosu. Važno je ne pretjerati kod završne njege kose, pokušajte upotrijebiti samo na vrhovima kose za voluminozne frizure. Isperite kosu, raščešljajte i razdijelite kosu u sekcije.
  2. Budite sigurni da prvo osušite kosu od korijena prije nego što počnete sa sredinom i vrhovima. Jednom kada ste kosu osušili od korijena, započnite sa feniranjem ostatka kose, od sredine prema vrhovima. Osjetite kosu sa rukom i uvjerite se, da je kosa osušena, ali ne pretjerujte sa feniranjem, jer to će dodatno isušiti kosu i voditi do oštećenja četke.

VAŽNO

Nemojte zahvatiti više kose nego što stane na četku. Uvijek držite sušilo za kosu sa razmakom od  od 2 cm do 3 cm od kose i četke… moglo bi oštetiti oboje.

Četka sa prirodnim čekinjama ne funkcionira kao termička četka!

Sušilo za kosu uvijek mora bit dovoljno odmaknuto od četke i vrući zrak uvijek rasporedite po cijeloj dužini kose…nikad samo u sredinu četke.

Ostale četke za feniranje kose : Premium noire četke