✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

Ibiza hair CC6 Jumbo – 93 mm

54,68

CC6 – promjer 93 mm

CC6 za lagano valovitu kosu puna volumena i gornji dio kose. Velika keramička cijev je idealna za veće sekcije kose i brzo sušenje, rezultat je sjajna i glatka kosa.

Za najbolje rezultate koristite četke 2-3 različite promjera kod sušenja kose.

Keramička okrugla četka za kosu idealna je za glatke rezultate kod neposlušne kose. Ručka od pluta je vrlo laka i ergonomska, te omogućuje udobno sušenje kose. Klasična okrugla termo četka koja dobro provodi toplinu, s najlonskim čekinjama i ionskim tretmanom. Ionske čekinje zaslužne su sjajnu kosu. 100% najlonske čekinje.

Idealna za:

  • srednje do dugu kosu

Proizvedeno u Španjolskoj.

Ibiza hair CC serija Archives – ibizahairhr

Opis

Ibiza Hair CC6 četka promjera 93 mm je najveća četka u CC seriji. Dostupne su još četke u modelima CC3, CC4, CC5. Promjeri 50 mm, 63 mm i 75 mm.

Za najbolje rezultate kombinirajte 2-4 veličine četaka. Ovo su naši prijedlozi, ali kombinirajte, kršite pravila, preispitujte ono što vam je rečeno.Keramičke četke sa ručkom od pluta. CC serija koristi najlonske čekinje od ugljičnih vlakana s ručkom od mediteranskog pluta i keramičkom cijevi. Otporna na toplinu, ionska četka koja klizi kroz kosu bez napora, a istovremenu eliminira kovrčavost, frizzy kosu i statički elektricitet. Najergonomičnija drška kod okruglih četaka ikad. Preporuča se za profesionalnu upotrebu. Proizvedeno u Španjolskoj.

Upotreba četaka za feniranje kose:

Ibiza Hair CC6 promjer 93 mm

  1. Prije šamponiranja kose koristite četku za raščešljavanje, otpeljate i dobro počešljajte kosu. Zatim odredite pravi šampon za svaku boju kose, tj. za fino normalno ili naravno, masnu, suhu ili tretiranu bojom. Regenerator nije obvezan. To se Vam može činiti čudno, ali regenerator može otežati kosu. Važno je ne pretjerati kod završne njege kose, pokušajte upotrijebiti samo na vrhovima kose za voluminozne frizure. Isperite kosu, raščešljajte i razdijelite kosu u sekcije.
  2. Budite sigurni da prvo osušite kosu od korijena prije nego što počnete sa sredinom i vrhovima. Jednom kada ste kosu osušili od korijena, započnite sa feniranjem ostatka kose, od sredine prema vrhovima. Osjetite kosu sa rukom i uvjerite se, da je kosa osušena, ali ne pretjerujte sa feniranjem, jer to će dodatno isušiti kosu i voditi do oštećenja četke.

VAŽNO

Nemojte zahvatiti više kose nego što stane na četku. Uvijek držite sušilo za kosu sa razmakom od  od 2 cm do 3 cm od kose i četke… moglo bi oštetiti oboje.

Sušilo za kosu uvijek mora bit dovoljno odmaknuto od četke i vrući zrak uvijek rasporedite po cijeloj dužini kose…nikad samo u sredinu četke.

https://shop.greatlengths.hr/kategorija-proizvoda/keramicke/ibiza-hair-cc-serija/

Možda će vam se također svidjeti…