✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

Ibiza hair contour vent brush

31,85

Ibiza contour vent brush

Četka od prirodne (veprove dlake) s kuglicama na vrhu za kratku i dugu kosu. Kombinacija čekinja prirodne dlake i kuglica na vrhu za stimulaciju vlasišta. Geometrijski dizajn četke se prilagođava glavi, te omogućuje bezbolno rasčešljavanje bez oštećenja kose.

Mekana ručka, koja ne klizi, te je vodootporna i otporna na toplinu.

Upotreba: Za vlažnu kosu, suhu kosu i za prirodni izgled teksture pokušajte sa sušilom za kosu.

  • dužina: 244 mm.
  • širina: 80 mm.
  • redovi čekinja: 8.
  • dužina čekinja: 18 mm.

 

Opis

Prije šamponiranja kose koristite Ibiza hair contour vent brush četku za raščešljavanje, otpeljate i dobro počešljajte kosu. Zatim odredite pravi šampon za svaku boju kose, tj. za fino normalno ili naravno, masnu, suhu ili tretiranu bojom. Regenerator nije obvezan. To se Vam može činiti čudno, ali regenerator može otežati kosu. Važno je ne pretjerati kod završne njege kose, pokušajte upotrijebiti samo na vrhovima kose za voluminozne frizure. Isperite kosu, raščešljajte i razdijelite kosu u sekcije.

Ibiza hair contour je akrilna četka za raščešljavanje mokre i suhe kose. Izrađena od prirodnih veprovih dlaka i plastičnih iglica sa kuglicama na vrhu za stimulaciju vlasišta. Može se koristiti za raščešljavanje kose i također i za feniranje na ravno.