✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

#12629 Paddle Cork 100% prirodna

39,82

  • Duljina: 245 mm.
    Širina: 90 mm.
    duljina čekinja: 20 mm.

Četka z jastučićem i drškom od pluta, 100% prirodnim čekinjama. Preporuča se za suho četkanje normalne do duge kose, najbolja je čekinja za održavanje prirodne, svilenkaste i zdrave kose, bez oštećenja strukture kose i vlasišta.

Opis

Paddle Cork 100% prirodne čekinje

Drvene četke ručno su izrađene od tvrdog drva mahagonija iz neugrožene šume, tretirane prirodnim proizvodima kako bi dobile prirodnu smeđu boju.

100% prvo rezana čista dlaka vepra, najbolja je prirodna četka za tanku finu kosu, štiti strukturu kose i ne oštećuje vlasište. Čiste čekinje šire prirodni sebum kose po cijeloj kosi dajući prirodan, svilenkast i zdrav izgled.

Uputstva za korištenje:

Prije šamponiranja kose koristite Paddle cork četku za raščešljavanje, otpeljate i dobro počešljajte kosu. Zatim odredite pravi šampon za svaku boju kose, tj. za fino normalno ili naravno, masnu, suhu ili tretiranu bojom. Regenerator nije obvezan. To se Vam može činiti čudno, ali regenerator može otežati kosu. Važno je ne pretjerati kod završne njege kose, pokušajte upotrijebiti samo na vrhovima kose za voluminozne frizure. Isperite kosu, raščešljajte i razdijelite kosu u sekcije.