Ibiza hair B8 – 80 mm

60,40(455.08kn)

B8 – promjer 80mm NOVO
Najveća četka u kolekciji B serije. Lako stvara meke sjajne nepravilne kovrče ili glatke ravne izglede. Radna četka, koja će vas oduševiti.
B8 je ekstra dugačka konkavna četka dizajnirana da prepolovi vrijeme sušenja sušilom za kosu, a inspirirana je našom Z5 četkom, popularnim dizajnom s kultnim sljedbenicima.
Plave čekinje daju više sjaja od bilo koje dlake u našoj kolekciji. Tehnologija Grip Slip omogućuje četki da zahvati bilo koju kosu, a da pri otpuštanju isklizne na naredbu, ostavljajući kosu sjajnom i živahnom.
Prirodne svijetle veprove čekinje idealne su za farbanu kosu, tanku kosu, etničku i afro kosu.
Proizvedeno u Španjolskoj
B serija je dostupna u 8 različitih modela i promjera: B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8 & B10.

Opis

Kako koristiti: Ibiza Hair B8 Step by step – ibizahairhr 

Ibiza Hair B8 promjer 80 mm. Na pola posušiti kosu prije samog odjeljivanja kose. Postavite četku ispod odijeljenog pramena kod korijena kose, dok fen držite ispod četke. Osušite kosu od korijena prema dužini, dok kose nije potpuno suha. Ponovite dok kosa nije glatka i sjajna. Ove visokokvalitetne četke su izrađene u Španjolskoj od prirodnih materijala. Ibiza Hair B4 četka promjera 65 mm je idealna za srednje duge kose i duge kose.

O prirodnim čekinjama

Prirodne čekinje pomognu kod zatvaranja kutikule kose pomoću prirodne dlake i prirodnog resursa sebuma. Svaka dlačica ima svoju žlijezdu i u toj žlijezdi je sebum – prirodno ulje. Sušenje kose sa četkom od prirodne dlake daje kosi sjaj i zdravi izgled. Prirodne dlake također masiraju vlasište stimulirajući i donosi kisik i protok krvi do korijena. Nema lomljenja vlasi, jer se čekinje jednostavno oslobađaju sa četke. Drvena cijev četke se ne pregrijava, jer drvo apsorbira toplinu i kosa je manje izložena toplini sušila za kosu.

Formula vlakna na Ibiza hair B seriji je prikladna za tanku kosu i odlična za plavuše. Svijetle veprove dlake su ojačane sa najlonskim čekinjama, koje su nježne za kosu sa dobrom drškom za podizanje kose od korijena. Proširena ručka od pluta je najinovativniji ergonomski dizajn kod okruglih četka ikad. Idealne za bojanu kosu, koja je lomljiva. Svijetle dlake daju kosi više sjaja nego tamne, male razlike čine čuda u svijetu kose. Ova visokokvalitetna španjolska četka je izrađena od prirodnih materijala. Svijetle veprove dlake ojačane sa najlonskim čekinjama su ekstremno nježne na kosi, dok je ergonomska drška od pluta nevjerojatno ugodna tijekom sušenja kose. Svijetle prirodne dlake raspodijele prirodna ulja na kosi za sjajni izgled kose, dok četka omogućuje podizanje od korijena.

Preporučujemo da sušilo za kosu držite 2 cm do 3 cm od četke i da ne dodirujete četku.

Volite svoju četku, volite svoju kosu!

Slijedite četku sa sušilom za kosu držeći razmak od 2-3 cm od četke. 

https://shop.greatlengths.hr/kategorija-proizvoda/ibiza-hair-tools/b-serija/