✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

Ibiza hair B9 – 65 mm

56,00

B9 je hibridna velika četka concave model. Nadahnuta našom Z4 četkom, poznatom kao četka za lako klizanje, kod neposlušne kose i brže sušenje duge kose.

Idealna za:
  • dugu kosu
  • valove i glatke kose
  • kemijsko tretiranu, bojanu i tanku kosu
Plave čekinje daju više sjaja od bilo koje dlake u našoj kolekciji. Tehnologija Grip Slip omogućuje četki da zahvati bilo koju kosu, a da pri otpuštanju isklizne na naredbu, ostavljajući kosu sjajnom i živahnom.
Svijetle prirodne veprove dlake idealne su za kemijski tretiranu, bojanu i tanku kosu.
Proizvedeno u Španjolskoj.
B serija je dostupna u 9 različitih modela i promjera: B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8 & B10.

Ovo je četka samo za stručnjake! Nevjerojatna napetost za glatki sjajni izgled. Ova iznimno duga konkavna četka dizajnirana je da prepolovi vrijeme sušenja fenom. Najizazovnija četka u kolekciji i zahtijeva mnoge godine feniranja da biste razumjeli inženjering koji stoji iza nje.

Svijetle prirodne čekinje daju više sjaja od bilo koje druge u našoj kolekciji i idealne su za obojenu kosu, tanku kosu, etničku i afro kosu. Ibiza Hair miješa prirodnu dlaku vepra s jedinstvenim najlonom otpornim na toplinu od karbonskih vlakana. Tehnologija Grip Slip omogućuje četki da zahvati bilo koju kosu, a da pri otpuštanju isklizne na naredbu, ostavljajući kosu sjajnom i živahnom.

Proizvedeno u Španjolskoj.

Kako koristiti: Step by step – ibizahairhr 

Ibiza Hair B9 promjer 65 mm

Na pola posušiti kosu prije samog odjeljivanja kose. Postavite četku ispod odijeljenog pramena kod korijena kose, dok fen držite ispod četke. Osušite kosu od korijena prema dužini, dok kose nije potpuno suha. Ponovite dok kosa nije glatka i sjajna. Ove visokokvalitetne četke su izrađene u Španjolskoj od prirodnih materijala. Ibiza Hair B9 četka promjera 65 mm je idealna za srednje duge kose i duge kose.

O prirodnim čekinjama

Prirodne čekinje pomognu kod zatvaranja kutikule kose pomoću prirodne dlake i prirodnog resursa sebuma. Svaka dlačica ima svoju žlijezdu i u toj žlijezdi je sebum – prirodno ulje. Sušenje kose sa četkom od prirodne dlake daje kosi sjaj i zdravi izgled. Prirodne dlake također masiraju vlasište stimulirajući i donosi kisik i protok krvi do korijena. Nema lomljenja vlasi, jer se čekinje jednostavno oslobađaju sa četke. Drvena cijev četke se ne pregrijava, jer drvo apsorbira toplinu i kosa je manje izložena toplini sušila za kosu.

Formula vlakna na B seriji je prikladna za tanku kosu i odlična za plavuše. Svijetle veprove dlake su ojačane sa najlonskim čekinjama, koje su nježne za kosu sa dobrom drškom za podizanje kose od korijena. Proširena ručka od pluta je najinovativniji ergonomski dizajn kod okruglih četka ikad. Idealne za bojanu kosu, koja je lomljiva. Svijetle dlake daju kosi više sjaja nego tamne, male razlike čine čuda u svijetu kose. Ova visokokvalitetna španjolska četka je izrađena od prirodnih materijala. Svijetle veprove dlake ojačane sa najlonskim čekinjama su ekstremno nježne na kosi, dok je ergonomska drška od pluta nevjerojatno ugodna tijekom sušenja kose. Svijetle prirodne dlake raspodijele prirodna ulja na kosi za sjajni izgled kose, dok četka omogućuje podizanje od korijena.

Preporučujemo da sušilo za kosu držite 2 cm do 3 cm od četke i da ne dodirujete četku.

Volite svoju četku, volite svoju kosu!

Možda će vam se također svidjeti…