✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

Ibiza hair EX2 – 40 mm

30,00

EX 2 – promjer 40 mm

Lagana i jednostavna za korištenje. Ekstra gusta četka sa prirodnom veprovom dlakom za prekrasne frizure. Ibiza Hair miješa 65% prirodnih dlaka sa jedinstvenim ugljičnim otpornim najlonskim vlaknima.

  • promjer: 40 mm
  • /drveni dio 19 mm
  • redovi čekinja: 10
  • dužina čekinja: 10,5 mm

Prikladna za :

  • šiške, teksturu, kratku do srednje dugu kosu

Proizvedeno u Španjolskoj.

Opis

Ibiza hair EX2 je najmanja četka u EX seriji sa promjerom 40 mm. Ibiza hair EX serije je dostupna u modelima: EX2, EX3, EX4, EX5, EX6 i EX7. Promjeri 55 mm, 65 mm, 70 mm i 80 mm. Četke se mogu kombinirati i sa drugim serijamam istih kalupa i dimenzija kao npr. iz B serije: B2, B3, B4, B5 i B7 kao i iz MB serije: MB3, MB4, MB5 i MB7.

EX serija miješa prirodne tamne veprove čekinje s jedinstvenim najlonom otpornim na toplinu od karbonskih vlakana. Proizvedeno u Španjolskoj. Serija je dostupna u 7 veličina, serija EX uključuje potpuno nove velike hibride EX7 i EX6. Proširena ručka od pluta najinovativniji je dizajn u ergonomiji okrugle četke ikada. Proizvedeno u Španjolskoj.

Za kratke i srednje dužine kose se prepročuje koristiti promjer 55 mm do 65 mm, za duge kose promjer 70 mm i 80 mm. Također se može koristiti četka promjera 80 mm za bob frizure i veći volumen od korijena, tako da se četka ostavi na kosi kao vikler.

Upotreba četaka za feniranje kose:

Ibiza hair EX2 promjer 40 mm

  1. Prije šamponiranja kose koristite četku za raščešljavanje, otpeljate i dobro počešljajte kosu. Zatim odredite pravi šampon za svaku boju kose, tj. za fino normalno ili naravno, masnu, suhu ili tretiranu bojom. Regenerator nije obvezan. To se Vam može činiti čudno, ali regenerator može otežati kosu. Važno je ne pretjerati kod završne njege kose, pokušajte upotrijebiti samo na vrhovima kose za voluminozne frizure. Isperite kosu, raščešljajte i razdijelite kosu u sekcije.
  2. Budite sigurni da prvo osušite kosu od korijena prije nego što počnete sa sredinom i vrhovima. Jednom kada ste kosu osušili od korijena, započnite sa feniranjem ostatka kose, od sredine prema vrhovima. Osjetite kosu sa rukom i uvjerite se, da je kosa osušena, ali ne pretjerujte sa feniranjem, jer to će dodatno isušiti kosu i voditi do oštećenja četke.

VAŽNO

Nemojte zahvatiti više kose nego što stane na četku. Uvijek držite sušilo za kosu sa razmakom od  od 2 cm do 3 cm od kose i četke… moglo bi oštetiti oboje.

Četka sa prirodnim čekinjama ne funkcionira kao termička četka!

Sušilo za kosu uvijek mora bit dovoljno odmaknuto od četke i vrući zrak uvijek rasporedite po cijeloj dužini kose…nikad samo u sredinu četke.

https://shop.greatlengths.hr/kategorija-proizvoda/ibiza-hair-tools/ex-serija/