✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

Ibiza hair MB7 – 70 mm

55,74

MB7 – promjer 70 mm 

Kombinacija svijetlih i tamnih prirodnih čekinja. Crna pluta stoji za sofisticiranost i predanost. Dobitna i jednostavna kombinacija ojačanih svijetlih i tamnih prirodnih čekinja. Ručka koja ne sklizi iz ruke, udobna je i čekinje omogućuju predivan sjaj u kosi. Proizvedeno u Španjolskoj.

Prikladna za:

  • volumen
  • sjaj
  • glatku kosu

Opis

Ibiza Hair MB7 četka je najduža četka u seriji MB sa promjerom 70 mm. Ibiza hair MB serija je dostupna u modelima: MB3, MB4, MB5 i MB7. Promjeri 55 mm, 65 mm, 70 mm i 80 mm. Četke se mogu kombinirati i sa drugim serijama istih kalupa i dimenzija kao npr. iz B serije: B3, B4, B5 i B7 kao i iz EX serija: EX3, EX4, EX5 i EX7. Za kratke i srednje dužine kose se prepročuje koristiti promjer 55 mm do 65 mm, za duge kose promjer 70 mm i 80 mm. Također se može koristiti četka promjera 80 mm za bob frizure i veći volumen od korijena, tako da se četka ostavi na kosi kao vikler.

Upotreba četaka za feniranje kose:

  1. Prije šamponiranja kose koristite četku za raščešljavanje, otpeljate i dobro počešljajte kosu. Zatim odredite pravi šampon za svaku boju kose, tj. za fino normalno ili naravno, masnu, suhu ili tretiranu bojom. Regenerator nije obvezan. To se Vam može činiti čudno, ali regenerator može otežati kosu. Važno je ne pretjerati kod završne njege kose, pokušajte upotrijebiti samo na vrhovima kose za voluminozne frizure. Isperite kosu, raščešljajte i razdijelite kosu u sekcije.
  2. Budite sigurni da prvo osušite kosu od korijena prije nego što počnete sa sredinom i vrhovima. Jednom kada ste kosu osušili od korijena, započnite sa feniranjem ostatka kose, od sredine prema vrhovima. Osjetite kosu sa rukom i uvjerite se, da je kosa osušena, ali ne pretjerujte sa feniranjem, jer to će dodatno isušiti kosu i voditi do oštećenja četke.

VAŽNO

Nemojte zahvatiti više kose nego što stane na četku. Uvijek držite sušilo za kosu sa razmakom od  od 2 cm do 3 cm od kose i četke… moglo bi oštetiti oboje.

Četka sa prirodnim čekinjama ne funkcionira kao termička četka!

Sušilo za kosu uvijek mora bit dovoljno odmaknuto od četke i vrući zrak uvijek rasporedite po cijeloj dužini kose…nikad samo u sredinu četke.

https://shop.greatlengths.hr/kategorija-proizvoda/cetke-od-prirodne-dlake/ibiza-hair-mb-serija/

Možda će vam se također svidjeti…