✆ +385 99 69 21 744 / ibizahair.hr@gmail.com

Ibiza hair G3 – 55 mm

31,19

G3 – promjer 55 mm

G serija je idealna za neposlušnu kosu. Rijetko postavljene dlake oko četke omogućuju, da se kosa bolje uhvati, te je jednostavnije nego sa ujednačenim dlakama. Odlične za kreiranje tekstura, valova i glatke kose. G Serija je miješana sa prirodnim dlakama i jedinstvenim ugljičnim otpornim najlonskim vlaknima.

  • promjer: 55 mm
  • /drveni dio 19 mm
  • redovi čekinja: 10
  • dužina čekinja: 18 mm

Prikladna za:

  • kovrče i lagane valove,
  • idealna za stranice kose koje uokviruju lice
  • za valove kao sa plaže

Proizvedeno u Španjolskoj .

Opis

Upotreba četke Ibiza Hair G3: 

1. Prije šamponiranja kose koristite ovalnu četku za raščešljavanje, otpeljate i dobro počešljajte kosu. Zatim odredite pravi šampon za svaku boju kose, tj. za fino normalno ili naravno, masnu, suhu ili tretiranu bojom. Regenerator nije obvezan. To se Vam može činiti čudno, ali regenerator može otežati kosu. Važno je ne pretjerati kod završne njege kose, pokušajte upotrijebiti samo na vrhovima kose za voluminozne frizure. Isperite kosu, raščešljajte i razdijelite kosu u sekcije.

2. Brže je započeti sa stražnje strane glave, ali neki frizeri vole početi s prednje strane, kako klijentica ne bi imala mokru kosu ispred na licu. Ako je klijentica nova, te ju želite impresionirati, počnite sprijeda, ako je stalna klijentica, te Vam se žuri kosu brzo osušiti onda počnite fenirati straga. Neka budu sekcije kose uredne i metodično raspodijeljene. To je brže i jednostavnije. Neka sekcije budu čiste i radite metodično. Tako je lakše i brže.

Koristite Ibiza Hair Tools G3 promjer 55 mm, najbolji promjer za veliki volumen. Postoje 3 točke o kojima treba razmisliti kod feniranja kose. O korijenu, o sredini kose i vrhovima, svaka sekcija zasebno. Budite sigurni da prvo osušite kosu od korijena prije nego što počnete sa sredinom i vrhovima. Jednom kada ste kosu osušili od korijena, započnite sa feniranjem ostatka kose, od sredine prema vrhovima. Osjetite kosu sa rukom i uvjerite se, da je kosa osušena, ali ne pretjerujte sa feniranjem, jer to će dodatno isušiti kosu i voditi do oštećenja četke.

VAŽNO

Nemojte zahvatiti više kose nego što stane na četku. Uvijek držite sušilo za kosu sa razmakom od  od 2 cm do 3 cm od kose i četke… moglo bi oštetiti oboje.

Četka sa prirodnim čekinjama ne funkcionira kao termička četka!

Sušilo za kosu uvijek mora bit dovoljno odmaknuto od četke i vrući zrak uvijek rasporedite po cijeloj dužini kose…nikad samo u sredinu četke.

4.Koristite okruglu četku poput viklera i ostavite u kosi, da se ohladi. To je vrlo dobro za dodatni volumen. Pomoću nove četke započnite s feniranjem kose druge sekcije.  Kad završite sa svim dijelovima kose, osjetite s rukom ima li vlažnih dijelova u kosi, ako je tako, upotrijebite sušilo za kosu i ruke kako biste uklonili ostatak vlage.  Možete upotrijebiti hladni pogon na svom sušilo za kosu kao zaključak, te s četkom za raščešljavanje spojite sve zajedno, također možete svu kosu uhvatiti rukama u punđu, uviti i zatim je istresti do kraja tako da klijentica naginje glavu unatrag.

Možda će vam se također svidjeti…